Seriematige-woningbouw

Woningbouw

Woningen die naadloos bij hun omgeving èn bewoners passen. Dat is de doelstelling van de seriematige woningbouwprojecten van Ter Harmsel. 

De omgeving stelt eisen aan o.a. de bouwstijl, het volume en de situering van woningen, ook wanneer die in serie worden gebouwd. Wij denken hierover vanaf de start van het bouwproject met onze opdrachtgever mee. Neem de bezonning van de woning. Waar moeten de ramen komen om op de juiste tijdstippen van zon- en daglicht te profiteren? Dit is slechts één voorbeeld van de vele vragen die al op de tekentafel moeten worden beantwoord. Projectontwikkelaars maken in die fase dankbaar gebruik van onze ervaring. 

In al onze woningbouwprojecten stellen we de bewoner centraal. Neem woningen voor echtparen op leeftijd die hun kinderen de deur uit hebben. Deze woningen worden vaak op een inbreidingslocatie gebouwd, in of dichtbij het centrum van de stad of het dorp. Hoe maken we deze woningen levensloopbestendig, zodat de bewoners daar zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen? Ook wanneer de ouderdom met gebreken komt? Ook hierover denken we graag met onze opdrachtgevers mee. 

Wilt u een woning naar eigen smaak en stijl laten bouwen? Voor particuliere woningbouw werkt Bouwbedrijf Ter Harmsel samen met Variahuis. Met een aantal woningtypes als uitgangspunt kunt u samen met Variahuis uw eigen droomhuis realiseren. Variahuis neemt u desgewenst het complete traject van ontwerp tot en met oplevering uit handen. Ook voor de verwerving van het bouwperceel en de Omgevingsvergunning kunt u bij Variahuis terecht. Zie voor meer informatie www.variahuis.nl

Woningen die naadloos bij hun omgeving èn bewoners passen. Dat is de doelstelling van de seriematige woningbouwprojecten van Ter Harmsel.


Neem direct contact met ons op!

Ons vakmanschap in beeld: Bekijk hier de voorbeelden van onze Seriematige-woningbouw!