Appartementenbouw

Appartementen

De vergrijzing brengt een toenemende behoefte aan levensloopbestendige appartementen met zich mee. Maar het bouwkundig faciliteren van de benodigde zorg en mobiliteit is niet de enige uitdaging aan een appartementengebouw. De appartementen worden vaak gecombineerd met commerciële gebouwen zoals kantoren of winkels. Met als resultaat een complex bouwwerk waarin wonen, werken, winkelen en soms ook medische zorg of kinderopvang met elkaar worden gecombineerd. 

Wij wenden ons vakmanschap graag creatief aan om alle mogelijke functies van een appartementencomplex met elkaar in één multifunctioneel gebouw te integreren. Onze kennis en ervaring komen goed van pas om zo’n gebouw aan alle eisen en regels te laten voldoen. Met oog voor bijvoorbeeld de verminderde zelfredzaamheid van ouderen. Want die stelt extra eisen aan de brand- en vluchtveiligheid van appartementen. 

Wij denken vanaf het begin met onze opdrachtgever mee over bouwkundige oplossingen voor alle mogelijke knelpunten in een appartementencomplex. Voorkomen is beter dan genezen!

Wij denken vanaf het begin met onze opdrachtgever mee over bouwkundige oplossingen voor alle mogelijke knelpunten in een appartementencomplexNeem direct contact met ons op!

Ons vakmanschap in beeld: Bekijk hier de voorbeelden van onze Appartementenbouw!